vrijdag 2 november 2007

Foto's online

Hallo allemaal,

we zitten sinds gisteren in Auckland, meer info volgt later. Juist om te laten weten dat we enkele fotootjes van ons bezoek aan Singapore online hebben gezet! Geniet ervan & laat gerust boodschapjes achter op onze blog!
slaapwel

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar ik geen schrijver ben weet ik nog niet wat te vertellen, maar als dit een troost mag zijn,jullie berichten worden op de voet gevolgd.Ik ga ook proberen of ik niet tijdelijk een internetverbinding kan leggen naar bomma,zo dat ook zij uw verhalen volgen kan.
Groetjes Oom Luc & Karine

Anoniem zei

dag schatten, hier is het nog geen slaapwel, wij genieten nog van de middagsiesta (14.2O u.). Wat leuk dat wij jullie reis zo kunnen volgen, dus eens thuis zijn we bij gebabbeld. Gisteren 1 nov. bij moeke op bezoek geweest daarna naar bomma. Waar onze bompa steevast erop stond van boekweitkoek met spek en siroop voor de familie te serveren.Iedereen was er zelfs oom Rene met nieuwe kroost.Sorry, Steve was opgeroepen om te gaan werken en Adriaan niets meer van gehoord sinds hij een auto ter beschikking heeft. Wij zijn de boekhouding aan het bijwerken en daarna......belonen wij onszelf met....skieen te Landgraaf. Groetjes mama. Wat lief van oom Luc, ik hoop dat hij dit klaar krijgt voor bomma en bompa.

Anoniem zei

Hallo Aline & Sander tot zover alles gelezen bij ome luc.Van de netwerkverbinding komt niets in huis, maar alles wordt in boekvorm afgedrukt zo heb ik een archief voor later.Mooie foto's het ziet er prachtig uit.
P.S. de boekweitkoek avond was geslaagd:(alles was op)maar ik heb jou toch gemist.
En wees toch maar voorzichtig
Groetjes van Bomma en Bompa

Pieter Erasmus zei

Hey S en A,
oppassen als je in de buurt van Chinezen bent! Zie dat je nooit je veters in het openbaar knoopt want dan sta je gebukt op handen en voeten.
En van Chinezen wordt namelijk gezegd dat ze alles eten dat vier poten heeft, behalve een tafel en een stoel !!
Groetjes, pel.

Anoniem zei

dag tortelduifjes,
van wat ik heb gelezen van jullie avonturen, ziet het er best wel avontuurlijk uit, met de nodige tegenslagen. :) laat er jullie vakantie zeker niet door verbrodden, alle begin is moeilijk. hopelijk genieten jullie ondertussen van Nieuw Zeeland.
Ik heb jullie relaas helaas maar diagonaal kunnen lezen aangezien de mama en de papa hier een weekje zijn geweest. het was prachtig weer, ze zijn bij ons in Ljubljana en in Ptuj blijven slapen, hebben veel bezocht en ze hebben al mijn spullen meegebracht om hier toch wat meer bij de hand te hebben. we hebben ondertussen ook eindelijk een appartementje gevonden en dat zijn we volop an 't installeren. en natuurlijk wordt vandaag mijn verjaardag in Ptuj gevierd. drukke tijden dus. bovendien ben ik snipverkouden. haha.
enfin, geniet van jullie reis. groetjes van Urban. dikke zoen van mij
Tine